Sponsoren

Dat we samen sterker zijn, weten we maar al te goed. We hebben als stichting samen al veel mogen bereiken dat ten goede van ons project is gekomen, maar we zijn er helaas nog lang niet. Om ons doel te bereiken, hebben we nóg meer hulp nodig. Hoe kun jij ons helpen?

Onze stichting berust voor 100 procent op gemotiveerde vrijwilligers. Deze kanjers vormen een solide team waar we constant op kunnen terugvallen. We zijn enorm blij met onze vrijwilligers en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiastelingen die zich voor een lokaal goed doel in willen zetten. Geïnteresseerd? Kijk dan snel op onze vrijwilligerspagina om te zien welke functies er nog beschikbaar zijn. Je kunt ons natuurlijk ook voor andere werkzaamheden benaderen!

Hoewel we ontzettend blij zijn met al onze helpende handen, speelt ook geld een belangrijke rol. Daarom zijn wij als stichting altijd op zoek naar sponsoren die zich willen inzetten voor ons project. Deze sponsorpagina vertelt je meer over de sponsormogelijkheden en wat onze stichting jou als sponsor kan bieden!

 

Aanmelden sponsoren

Voor ons doel kunnen we alle hulp gebruiken. Als sponsor van Stichting Speelvoorziening Molenpark ben je verzekerd van het leveren van een zeer gewaardeerde bijdrage evenals de eeuwige dank van de inwoners van Urmond! Om het zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te houden, hebben we een aantal sponsorpakketten opgesteld, waaruit sponsoren die ons willen steunen een keuze kunnen maken. Natuurlijk staan we ook open voor bijdragen op een andere manier. Neem contact met ons op en laat ons weten hoe jij zou willen helpen!

Partner

Wat krijgt u?

✓  Vermelding op het sponsorbord als partner incl. uw logo (36 maanden lang)
✓  Naamsvermelding op de sponsorpagina van onze website (36 maanden lang)
✓  Eervolle vermelding op iedere pagina van onze website (36 maanden lang)
✓  Een opmaat gemaakt partner logo welke u mag gebruiken op uw website (36 maanden lang)
✓  Audio vermelding bij de opening van de voorzieningen
✓  Speelvoorziening Molenpark T-shirt
✓  Sticker 'ik steun stichting Speelvoorziening Molenpark'
✓  Speelvoorziening Molenpark pen
✓  Geheel verzorgde Diner voor twee  (all-in)  v.d. Valk Urmond


Wat kost het?

U betaald eenmalig slechts 750,00 Euro.
Hiermee helpt u mee aan het creëren en onderhouden van de ontmoetingsplek en spel- en speelvoorzieningen voor de inwoners van Urmond.

 

 


Sponsor worden1000 karakters over